Ιστολόγια

  • strict warning: Declaration of views_handler_field::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/mixedcho/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_field.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of content_handler_field::element_type() should be compatible with views_handler_field::element_type($none_supported = false, $default_empty = false, $inline = false) in /home/mixedcho/public_html/sites/all/modules/cck/includes/views/handlers/content_handler_field.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of content_handler_field_multiple::pre_render() should be compatible with views_handler_field::pre_render(&$values) in /home/mixedcho/public_html/sites/all/modules/cck/includes/views/handlers/content_handler_field_multiple.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_sort::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/mixedcho/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_sort::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/mixedcho/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_sort::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/mixedcho/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/mixedcho/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_query::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit($form, &$form_state) in /home/mixedcho/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_query.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit($form, &$form_state) in /home/mixedcho/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
Jan
08

Σεμινάριο Διεύθυνσης Χορωδίας με τον Αντώνη Κοντογεωργίου.

Η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας διοργανώνει σεμινάριο Διεύθυνσης Χορωδίας με τον Αντώνη Κοντογεωργίου. Το σεμινάριο απευθύνεται σε διευθυντές χορωδιών, καθηγητές μουσικής, χορωδούς και σπουδαστές, οι οποίοι θα μπορούν να το παρακολουθήσουν ως ενεργά μέλη ή ως ακροατές. Θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας απ’ τις 26 Φεβρουαρίου 2015 μέχρι την 1η Μαρτίου και θα είναι συνολικής διάρκειας 24 ωρών. Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρητικής και πρακτικής φύσεως εισηγήσεις, καθώς και θέματα φωνητικής τεχνικής και τεχνικής διεύθυνσης χορωδίας.

Ο Αντώνης Κοντογεωργίου, εκ των βασικών συνεργατών του Μάνου Χατζιδάκι, με πρόσκληση του οποίου ανέλαβε τη δημιουργία και τη διεύθυνση της Χορωδίας της ΕΡΤ, θέση που υπηρέτησε με συνέπεια επί 32 χρόνια, αποτελεί μία από τις κορυφαίες μουσικές προσωπικότητες της χώρας μας που δεν χρειάζονται συστάσεις, αφού είναι πολύ γνωστό το πλούσιο βιογραφικό του, με πάνω από 1600 παραστάσεις σε όλο τον κόσμο ως μαέστρος και σολίστ, καθώς και οι διακρίσεις και βραβεία που κατέκτησε, αλλά και η συμβολή του - μέσα απ’ τις χορωδίες που ίδρυσε ή διηύθυνε, το συγγραφικό του έργο, τα σεμινάρια και τη θητεία του στο Κέντρο Χορωδιακής Πράξης του Υπουργείου Πολιτισμού και σε πλήθος άλλων φορέων - στη διάδοση και την ανάπτυξη της χορωδιακής μουσικής παιδείας στη χώρα μας.

Στο σεμινάριο θα λάβουν μέρος η Μικτή και η Παιδική χορωδία του ΔΩΛ τις οποίες θα διδάξει και θα διευθύνει ο Αντώνης Κοντογεωργίου καθώς επίσης και τα ενεργά μέλη του σεμιναρίου.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί επίσημη βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου απ’ το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Για την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ... περισσότερα..

Jun
12

Στον αστερισμό του Μάνου Χατζιδάκι

Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από τότε που ο Μάνος Χατζιδάκις ξεκίνησε για το μεγάλο του «ταξίδι προς τα άστρα».

Το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας τιμά τον «Μεγάλο ερωτικό» της ελληνικής μουσικής διοργανώνοντας μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα, με μουσική και τραγούδια του.Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο κηποθέατρο Αλκαζάρ την Παρασκευή 27 Ιουνίου στις 9:00 το βράδυ.Παίρνουν μέρος η Μικτή Χορωδία του Δ.Ω.Λ, η Παιδική Χορωδία του Δ.Ω.Λ και το Μουσικό Σύνολο «Ενωδεία», με διευθυντή τον Δημήτρη Καρβούνη.

Μαζί τους και ο Βασίλης Λέκκας, ερμηνευτής των τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι και επί πολλά χρόνια συνεργάτης του σε συναυλίες και στη δισκογραφία.Συμμετέχει ο Κώστας Τσιάνος καθώς και οι: Θηρίμαχος Πάκας και Μαριάννα Ζάχου.Τέλος, ειδική συμμετοχή - έκπληξη, θα έχει η Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Δημήτρη Τσιαβέ. περισσότερα..

Αφήστε το μήνυμά σας...

 

Από τη gallery μας...

Συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Τσανακά

by Lapousis..

Ενεργά θέματα συζήτησης

 
Copyright © 2011 - Μικτή Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Ηλεκτρονική δημιουργία και διαχείριση Σιαχανίδου Αικατερίνη
Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου