"Έλα να πάμε τσάρκα"

Tag: Δισκογραφία
Εκτυπώσιμη μορφήSend by email

 

 "Έλα να πάμε τσάρκα"... είναι ο τίτλος του δίσκου ακτίνας (CD) που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2007 η Μικτή και η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας με τη συμμετοχή του Μουσικού Συνόλου "Ενωδεία" υπό τη διεύθυνση του μαέστρου τους, Δημήτρη Καρβούνη.

Η ηχογράφηση έγινε στην αίθουσα συναυλιών του ΔΩΛ και στο Digital Master Studio στη Λάρισα, με ηχολήπτη το Βασίλη Γεωργόπουλο, ο οποίος έκανε επίσης τη μίξη και το mastering. Την έκδοση κόσμησε η εικαστική παρέμβαση του Χρήστου Παπανικολάου.

Η έκδοση του CD πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της ΔΕΥΑΛ.

Η επίσημη παρουσίαση του CD έγινε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2007, στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα συναυλιών του ΔΩΛ. Το CD παρουσίασαν, ο μουσικολόγος - μουσικοκριτικός της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" Γιώργος Μονεμβασίτης, ο συνθέτης Νίκος Κυπουργός και ο λογοτέχνης Άγγελος Πετρουλάκης.

Στη συνέχεια η Μικτή και Παιδική Χορωδία του ΔΩΛ, με το Μουσικό Σύνολο "Ενωδεία" παρουσίασαν αποσπάσματα απο το CD. 

Η ιδέα της δημιουργίας του CD γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2003, μετά από μια μεγάλη λαϊκή συναυλία που δόθηκε στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ με ρεμπέτικες καντάδες, σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

No votes yet

Αφήστε το μήνυμά σας...

 

Από τη gallery μας...

Χορωδοί στα παρασκήνια

by Lapousis..

Ενεργά θέματα συζήτησης

 
Copyright © 2011 - Μικτή Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Ηλεκτρονική δημιουργία και διαχείριση Σιαχανίδου Αικατερίνη
Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου