"Έλα να πάμε τσάρκα"

Tag: Δισκογραφία
Εκτυπώσιμη μορφήSend by email

 

 "Έλα να πάμε τσάρκα"... είναι ο τίτλος του δίσκου ακτίνας (CD) που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2007 η Μικτή και η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας με τη συμμετοχή του Μουσικού Συνόλου "Ενωδεία" υπό τη διεύθυνση του μαέστρου τους, Δημήτρη Καρβούνη.

Η ηχογράφηση έγινε στην αίθουσα συναυλιών του ΔΩΛ και στο Digital Master Studio στη Λάρισα, με ηχολήπτη το Βασίλη Γεωργόπουλο, ο οποίος έκανε επίσης τη μίξη και το mastering. Την έκδοση κόσμησε η εικαστική παρέμβαση του Χρήστου Παπανικολάου.

Η έκδοση του CD πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της ΔΕΥΑΛ.

Η επίσημη παρουσίαση του CD έγινε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2007, στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα συναυλιών του ΔΩΛ. Το CD παρουσίασαν, ο μουσικολόγος - μουσικοκριτικός της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" Γιώργος Μονεμβασίτης, ο συνθέτης Νίκος Κυπουργός και ο λογοτέχνης Άγγελος Πετρουλάκης.

Στη συνέχεια η Μικτή και Παιδική Χορωδία του ΔΩΛ, με το Μουσικό Σύνολο "Ενωδεία" παρουσίασαν αποσπάσματα απο το CD. 

Η ιδέα της δημιουργίας του CD γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2003, μετά από μια μεγάλη λαϊκή συναυλία που δόθηκε στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ με ρεμπέτικες καντάδες, σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

No votes yet

Αφήστε το μήνυμά σας...

 

Από τη gallery μας...

Συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Τσανακά

by Lapousis..

Ενεργά θέματα συζήτησης

 
Copyright © 2011 - Μικτή Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Ηλεκτρονική δημιουργία και διαχείριση Σιαχανίδου Αικατερίνη
Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου