Τιμούν τον καθηγητή πιάνου Αντώνιο Σακελλάριο.

Tag: Εμφανίσεις
Εκτυπώσιμη μορφήSend by email

 

Μια μουσική πανδαισία με 10 πιανίστες, τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Δήμου Λαρισαίων και τη Μικτή Χορωδία του Δημοτικού ωδείου Λάρισας, θα προσφέρει το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας στο φιλόμουσο κοινό, την ερχόμενη Κυριακή 23 Μαρτίου στις 8 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Θα εμφανισθούν σε έργα για σόλο πιάνο οι Βάσω Λίτου, Βάσω Ντριγκόγια, Απόστολος Παληός και θα παίξουν 6 χέρια σ’ ένα πιάνο οι Ανθούσα και Δήμητρα Ζησοπούλου με τη Βασιλική Κουγιάννη.

Οι M. Lorcher , Χρήστος Κτιστάκης, Απόστολος Αλεξίου, θα συμπράξουν με τη ΣΟΝΔΛ σαν σολίστες σε μια πρωτοποριακή ερμηνεία του κονσέρτου Κ242 «Lodron» για 3 πιάνα και ορχήστρα του W.A.Mozart και ο Δ. Δημόπουλος με τη ΣΟΝΔΛ και τη Μικτή στη Χορωδιακή Φαντασία op.80 του L. V. Beethoven υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Κτιστάκη. Τη διδασκαλία της Χορωδίας έχει ο Δημήτρης Καρβούνης.

Στη συναυλία θα τιμηθεί ο πρώην διευθυντής του ΔΩΛ και καθηγητής Αντώνιος Σακελλάριος για τη μεγάλη του προσφορά στο μουσικό γίγνεσθαι της πόλης.
 
Δείτε το σχετικό βίντεο "Beethoven's Choral Fantasy for Piano and Orchestra op. 80 in C minor" στον παρακάτω σύνδεσμο στο κανάλι μας του youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=zrecPxQ5oqo

No votes yet

Αφήστε το μήνυμά σας...

 

Από τη gallery μας...

Αφιέρωμα στο Γιάννη Ρίτσο

by Lapousis..

Ενεργά θέματα συζήτησης

 
Copyright © 2011 - Μικτή Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Ηλεκτρονική δημιουργία και διαχείριση Σιαχανίδου Αικατερίνη
Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου