Υποδοχή της Φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου

Tag: Εμφανίσεις
Εκτυπώσιμη μορφήSend by email

 Με μεγαλοπρέπεια υποδέχτηκε η Λάρισα την Ολυμπιακή Φλόγα που ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία και προορισμό το Λονδίνο των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2012.

Η φλόγα βρέθηκε στη Λάρισα την Τρίτη 15 Μαΐου στις 2.15 μ.μ. και έγινε δεκτή σε ειδική τελετή στο Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας. Και η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας με τη διεύθυνση του Δημήτρη Καρβούνη ήταν εκεί, ερμηνεύοντας γνωστά τραγούδια Ελλήνων συνθετών.

 Παράλληλα,κατά τη διάρκεια της τελετής υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεσσαλικού Θεάτρου, Κώστας Τσιάνος, καθώς και η πρωταγωνίστρια Ελένη Ουζουνίδου απήγγειλαν αποσπάσματα από την «Αμοργό» του Ν. Γκάτσου, την «Καλλιπάτειρα» του Λορέτζου Μαβίλη και την «Ιθάκη» του Κ. Καβάφη, η Δημοτική Σχολή Μπαλέτου απέδωσε χορευτικά αποσπάσματα από τις παραστάσεις «Οι πιστοί μας φίλοι» και «Τα παιδιά έχουν νεύρα» σε χορογραφίες της Καμέλιας Δαμαλή και τέλος η Φιλαρμονική Ορχήστρα το Δημοτικού Ωδείου απέδωσε υπό τη διεύθυνση του Γ. Μηνά τον ελληνικό εθνικό ύμνο, καθώς και τους ύμνους του Λονδίνου και των Ολυμπιακών Αγώνων.

 
 
Your rating: None Average: 5 (1 vote)

Αφήστε το μήνυμά σας...

 

Από τη gallery μας...

Στην πρόβα....

by Lapousis..

Ενεργά θέματα συζήτησης

 
Copyright © 2011 - Μικτή Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Ηλεκτρονική δημιουργία και διαχείριση Σιαχανίδου Αικατερίνη
Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου